Om VitaYummy

Er der et spørgsmål, som du mangler svar på, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi typisk tilbage indenfor 24 timer med et svar.
about image

Vi er et dansk vitaminfirma, med base i Roskilde. Vi har stor erfaring med kosttilskud og næringsrigtige fødevarer, der smager godt. VitaYummy ønsker at være relevant og vi følger tendenser for at sætte ind, hvor vi føler, at vi kan gøre en forskel. Derfor udvikler vi nye produkter, når vi opdager problemer, vi kan være med til at løse. Vi er sjove, fordi vi er formet som vingummibamser, men dybt seriøse når det kommer til indhold, vi går aldrig på kompromis, alt hvad vi gør, er med respekt for den sidste nye viden inden for vores felt.

Vi er et beauty brand og et vitaminalfabet, der rækker til hele familien. Den daglige vitaminkilde, man aldrig glemmer, fordi smagen er drivkraften. Det bordeauxrøde univers af veganske kosttilskud og vitaminer. Og det turkise, der sætter ny standard for kategorien Collagen. En farverig verden, der skiller sig ud fra mængden. Ikke kun på grund af vingummibamsernes smag, rene indhold og høje kvalitet. Men på grund af det, vi gør.

Kun de bedste ingredienser er gode nok til dig og din familie. Derfor er VitaYummy helt fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

Vores produkter

Vi mener, at det daglige vitamintilskud skal være let og lækkert. Kvaliteten skal være i top både på indhold og smag. Vi har omhyggeligt udviklet vitaminkomplekser, der passer til vores behov i Skandinavien. Det gælder både børns sundhed og vækst, voksnes sundhed og særlige fokusområder, som hår og negle. Hvert VitaYummy produkt er unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig en optimeret løsning til din egen og dine kæres sundhed.